sobota 2. marca 2013

Moje PRED a PO!

YES!!!
Nezvyknem písať toľko príspevkov za deň, ale musím sa o to proste podeliť okamžite. Myslela som, že som všetky svoje fotky PRED zmazala. Dnes som na disku našla zašitú jednu fotku z februára (února) 2012. Takže mám pre vás jedno ozajstné (konečne!) PRED a PO. :)


25 komentárov:

  1. Je to paráda, úžasná změna! Není nad to, když to člověk má takto zdokumentované. Ten pocit, když to můžeš porovna je skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako z tej reklamy na Master Card, na nezaplatenie! :)

      Odstrániť
  2. Naprosto úžasná změna! Klobouk dolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je slušné;) Skoro lituju, že jsem se nevyfotila "před" - ačkoliv spíš ne, nerada bych se na to dobrovolně znova koukala;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ako na tom aktuálne si? :) Vidíš, ja som tiež všetko zmazala a bolo mi to vo vysledku luto. Takze mam mega velku radost ze tu fotku nakoniec mam. :D A to som uz mala nieco malicko dole.

      Odstrániť
    2. No, aktuálně (teda po návratu z Litvy, kde jsem se měla fakt, ehm, dobře;)) mám dole 8 kg.) Akorát Lužánky asi nepoběžím, dost mě vyřadila z kondice viróza.

      Odstrániť
  4. No tak to je bomba, tady je to hodně vidět! Máš teď pěkné břicho :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som na neho náležite pyšná a bude ešte krajšie. :)

      Odstrániť
  5. Tak to je parádní a hodně inspirativní pro holky typu hruška.. by si řekly že ty boky dolů jen tak nepůjdou a tobě jak to šlo a rychle!
    Mě to slunko tak nabudilo, že mám chuť vyběhnout a chci se tě zeptat na boty na běhání je velký rozdíl mezi němi a botama fitness? Co říkáš na aktuální nabídku běžeckých bot v lidlovskym letáku, stačily by pro začátek? :-) Děkuju

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Merketh, prepáč, že odpovedám až tak neskoro. S topánkami si vôbec netrúfam radiť. Ideálne je zájsť si do špecializovaného obchodu a nechať si poradiť od predajcu.

      Odstrániť
    2. merketh - boty na behanie su velmi dolezite, aj pre zaciatocnikov, ked mas zle, pokazis si kolena a klby budu trpiet, mozes si dost uskodit. urcite ziadne Lidl boty a pod. si nekupuj, musis ist do specializovaneho obchodu s botami na behanie, kde ti spravia analyzu chodidla (ci mas pronaciu, supinaciu a pod. a podla toho ti poradia tip). totiz ani dobre bezecke boty nie su vhodne na kazde chodidlo, kazdy naslapuje inac a dnes uz existuju rozne druhy podrazok podla toho, co kto potrebuje. ale je to investicia, ktora sa rozhodne oplati - jedny boty vydrzia dost dlho, ked clovek nebeha 100km tyzdenne.

      Odstrániť
  6. Opravdu úžasná proměna, moc gratuluji a obdivuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, ja by som sa chcela opýtať, čím sa ti podľa teba najlepšie schudlo z nôh. Ja mám nohy viac-menej svalnaté a neviem, čo s nimi. Ďakujem :) A si veľmi šikovná, na blog som natrafila náhodou, ale určite tu nie som poslednýkrát :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, moznosti nie je vela. :) behala som a chodila na jogu. Ale urcite je to obojim.
      Ďakujem za chválu. ;)

      Odstrániť
  8. TYVO........ tak tohle je teda něco! Nádherná proměna a mě jsi vrátila chuť zase být na sebe přísnější:-) opravdu úžasné, gratuluji:)) jen tak dál:) snad i já to konečně zvládnu výraznější změny!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Páni! Obdivuju, jak ti boky zkrátka zmizely! Mě ty moje furt trápí, ačkoli ten zbytek těla vypadá celkem ucházejícně, grrr, připadám si jako Věstonická Venuše.. :D Vážně, moc Tě obdivuji a máš mou chválu!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. úžasná proměna! moc gratuluju! máš můj obdiv ;) já tak dlouho nevydržela

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Děláš si prdelku? Ty sis ultra změnila postavu! Palec nahoře! Fakt jsi šikovná:O! Závidím:O!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super!! A koľko cm ti ubudlo z prs? Ja mám podobné miery ako ty na začiatku a chcela by som sa dostať na tie čo máš teraz ;) tak by som chcela vedieť aký úbytok mám očakávať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý váš komentár ma poteší. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...